Till förstasidanVåra tjänsterVilka är våra kunder?Om VergoKontakta oss Vergo - Utvecklar små företag


Kostnadsfri marknadsrådgivning!

Just nu erbjuder vi en timmes gratis marknadsrådgivning för dig som ska starta eget eller redan har en egen firma. Under vårt möte får du först börja med att berätta om dig och din verksamhet, sedan går vi igenom syftet med en marknadsplan och hur den kan hjälpa dig att på ett mer strukturerat sätt utveckla ditt företag.
Läs mer om innehållet i en marknadsplan

Vad kan jag förvänta mig att få ut av samtalet?
Den timslånga rådgivningen syftar till att ta fram några konkreta förslag på hur du kan komma igång och utveckla din verksamhet. Några ämnen vi kan titta på är:
Marknaden
Konkurrenter
Segment
Kunder
Produkter
Framgångsfaktorer
Positionering
Styrkor/Svagheter/Hot/Möjligheter
Målsättningar
Strategi

Välkommen att kontakta oss för att boka tid!Boka tid för gratis marknadsrådgivning!Läs mer om

Våra tjänster


Marknadsplan


Marknadsrådgivning


Projektledning

Vergo - Utvecklar små företag Vergo är en oberoende marknadskonsult för affärsutveckling i Stockholm. Våra tjänster omfattar marknadsanalys, marknadsplan, marknadsrådgivning, affärsutveckling samt projektledning av marknadsaktiviteter och genomförande av konkret marknadsföring.
Vi agerar även affärsängel och erbjuder riskkapital, riskfinansiering för bolag i Stockholmsområdet. Våra kunder är entreprenörer, småföretagare och nyföretagare. Vi vänder oss till dig som ska starta eget eller redan har en egen firma i form av enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller mindre aktiebolag.

Copyright 2009 Vergo | info@vergo.se Spindelmedia webbyrå