Till förstasidanVåra tjänsterVilka är våra kunder?Om VergoKontakta oss

Marknadsplan Marknadsrådgivning Projektledning Riskkapital
Vergo - Utvecklar små företag


Marknadsrådgivning

För dig som redan har en marknadsplan eller känner att du inte är i behov av någon just nu erbjuder vi våra tjänster som extern diskussionspartner. Se oss som ett bollplank, en rådgivare, en supporter i marknadsfrågor. Med friska ögon tar vi vid där du själv kört fast, och utmanar dig med nya idéer och synsätt.

Våra tjänster inom marknadsrådgivning och affärsutveckling för dig som entreprenör innehåller såväl personlig vägledning som hjälp och stöd med syfte att utveckla ditt företag i en riktning som du själv bestämmer. Under en tidsperiod träffas vi löpande och diskuterar de ämnen och problemområden som vi tillsammans identifierar.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi bjuder dig på 1 timme gratis marknadsrådgivning!
Just nu erbjuder vi 60 minuters kostnadsfri marknadsrådgivning. Missa inte chansen för detta samtal då vi diskuterar kring hur du med hjälp av exempelvis en marknadsplan kan maximera ditt företags förutsättningar!
Läs mer om gratis marknadsrådgivningBoka tid för gratis marknadsrådgivning!

Vergo - Utvecklar små företag Vergo är en oberoende marknadskonsult för affärsutveckling i Stockholm. Våra tjänster omfattar marknadsanalys, marknadsplan, marknadsrådgivning, affärsutveckling samt projektledning av marknadsaktiviteter och genomförande av konkret marknadsföring.
Vi agerar även affärsängel och erbjuder riskkapital, riskfinansiering för bolag i Stockholmsområdet. Våra kunder är entreprenörer, småföretagare och nyföretagare. Vi vänder oss till dig som ska starta eget eller redan har en egen firma i form av enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller mindre aktiebolag.

Copyright 2009 Vergo | info@vergo.se Spindelmedia webbyrå