Till förstasidanVåra tjänsterVilka är våra kunder?Om VergoKontakta oss Vergo - Utvecklar små företag


Om Vergo

Vi har lång erfarenhet inom företagande, framförallt inom affärsutveckling, marknadsföring, försäljning och ekonomistyrning. Tack vare ett brett nätverk av kontakter inom omkringliggande kompetens-
områden kan vi erbjuda våra kunder ett heltäckande och komplett utbud av tjänster inom marknads-
föring och private placement. Vi brinner för att se våra kunder använda sina inneboende möjligheter för att växa och öka sin lönsamhet. Vårt mål under 2012 är att träffa 50 företagare. Är du en av dem?
Engagemang
Vi känner stort engagemang och intresse för våra kunder och sätter dina affärsintressen i främsta rummet. Vår drivkraft och belöning är att se våra kunder utvecklas.

Erfarenhet
Vi har lång erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i olika sammanhang. Tillsammans med ett kreativt och analytiskt synsätt skapar det en gynnsam grund för att hitta möjligheter och verktyg för utveckling av din verksamhet.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!Boka tid för gratis marknadsrådgivning!

Vergo - Utvecklar små företag Vergo är en oberoende marknadskonsult för affärsutveckling i Stockholm. Våra tjänster omfattar marknadsanalys, marknadsplan, marknadsrådgivning, affärsutveckling samt projektledning av marknadsaktiviteter och genomförande av konkret marknadsföring.
Vi agerar även affärsängel och erbjuder riskkapital, riskfinansiering för bolag i Stockholmsområdet. Våra kunder är entreprenörer, småföretagare och nyföretagare. Vi vänder oss till dig som ska starta eget eller redan har en egen firma i form av enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller mindre aktiebolag.

Copyright 2009 Vergo | info@vergo.se Spindelmedia webbyrå