Till förstasidanVåra tjänsterVilka är våra kunder?Om VergoKontakta oss

Marknadsplan Marknadsrådgivning Projektledning Riskkapital
Vergo - Utvecklar små företag


Projektledning

I marknadsplanen planeras ofta för konkreta separata marknadsaktiviteter; däribland webbprojekt, framtagning av grafisk profil, konkurrentanalys, förbättringar av nuvarande affärssystem, sökordskampanjer, kunddatabasanalys m m.

Vi sköter allt från planering till slutfört projekt och garanterar ett resultat som uppfyller de på förhand uppställda kraven. I de fall då projektet ställer krav på expertkunskap inom områden utanför vår omedelbara kompetens, samarbetar vi med flera professionella leverantörer på marknaden.
Välkommen att kontakta oss, vi berättar gärna mer!Boka tid för gratis marknadsrådgivning!

Vergo - Utvecklar små företag Vergo är en oberoende marknadskonsult för affärsutveckling i Stockholm. Våra tjänster omfattar marknadsanalys, marknadsplan, marknadsrådgivning, affärsutveckling samt projektledning av marknadsaktiviteter och genomförande av konkret marknadsföring.
Vi agerar även affärsängel och erbjuder riskkapital, riskfinansiering för bolag i Stockholmsområdet. Våra kunder är entreprenörer, småföretagare och nyföretagare. Vi vänder oss till dig som ska starta eget eller redan har en egen firma i form av enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller mindre aktiebolag.

Copyright 2009 Vergo | info@vergo.se Spindelmedia webbyrå