Till förstasidanVåra tjänsterVilka är våra kunder?Om VergoKontakta oss

Marknadsplan Marknadsrådgivning Projektledning Riskkapital
Vergo - Utvecklar små företag


Investeringsmöjligheter för små företag

Är du en duktig entreprenör i Stockholmsregionen med en bra affärsidé? Då kan vår roll som investerare av riskkapital i små företag vara något för dig. Vår idé är att skapa värden genom ett aktivt deltagande i verksamhetsutvecklingen. Att din affärsidé är bra är viktigt för oss, men ännu viktigare är att du är en duktig och driven entreprenör.

Före investering
Våra investeringsbeslut grundas i dels en analys av företaget, affärsidén och affärsplanen, och dels i en bedömning av din förmåga att som entreprenör genomföra dina planer. Vi bedömer vilken tillväxtpotential bolaget har samt vilka risker som finns.

Viktigt är också att vi känner ett starkt engagemang för affärsidén. Vi bedömer också vad vi kan tillföra verksamheten och stämmer av dem med dina egna förväntningar.

Under investering
När vi investerar riskkapital i ditt bolag blir vi minoritetsägare och utöver den faktiska investeringen sker vårt stöd i form av dagligt deltagande i verksamhetsutvecklingen samt aktivt styrelsearbete.

Vårt syfte och vår uppgift är att hjälpa och stödja ditt företag i arbetet att uppnå de mål vi enats om.

Har du vad som krävs? Kontakta oss idag!Boka tid för gratis marknadsrådgivning!

Vergo - Utvecklar små företag Vergo är en oberoende marknadskonsult för affärsutveckling i Stockholm. Våra tjänster omfattar marknadsanalys, marknadsplan, marknadsrådgivning, affärsutveckling samt projektledning av marknadsaktiviteter och genomförande av konkret marknadsföring.
Vi agerar även affärsängel och erbjuder riskkapital, riskfinansiering för bolag i Stockholmsområdet. Våra kunder är entreprenörer, småföretagare och nyföretagare. Vi vänder oss till dig som ska starta eget eller redan har en egen firma i form av enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller mindre aktiebolag.

Copyright 2009 Vergo | info@vergo.se Spindelmedia webbyrå