Till förstasidanVåra tjänsterVilka är våra kunder?Om VergoKontakta oss Vergo - Utvecklar små företag


Vill du utveckla ditt företag? Ska du starta eget?

Helt grön som företagare eller sugen på en ny marknad?
Vi vänder oss till dig som är småföretagare och som ska starta eget eller vill utveckla ditt företag, oberoende av bransch. Som kund hos Vergo hjälper vi dig att hitta vägen till starkare och bättre kundrelationer - alltihop med en noggrant framtagen marknadsstrategi som grund. Med hjälp av ett strukturerat marknadsarbete kan du enklare se var du befinner dig, vart du vill komma och vad du behöver göra för att komma dit. Vi konkretiserar målen och hjälper dig vidare på din resa mot en mer lönsam verksamhet.
Läs mer om framtagning av marknadsplan
Läs mer om projektledning

... eller bara i behov av ny energi?
Om ditt företag har funnits på marknaden ett tag ger vi dig ny luft under vingarna i form av utveckling av befintliga kundrelationer och/eller att undersöka möjligheter bland nya kundsegment.
Läs mer om marknadsrådgivning

På jakt efter riskkapital?
Är du en duktig entreprenör i Stockholmsregionen med en bra affärsidé? Vi investerar riskkapital i små företag och agerar som aktiv minoritetsägare.
Läs mer om riskkapital
Boka tid för gratis marknadsrådgivning!

Vergo - Utvecklar små företag Vergo är en oberoende marknadskonsult för affärsutveckling i Stockholm. Våra tjänster omfattar marknadsanalys, marknadsplan, marknadsrådgivning, affärsutveckling samt projektledning av marknadsaktiviteter och genomförande av konkret marknadsföring.
Vi agerar även affärsängel och erbjuder riskkapital, riskfinansiering för bolag i Stockholmsområdet. Våra kunder är entreprenörer, småföretagare och nyföretagare. Vi vänder oss till dig som ska starta eget eller redan har en egen firma i form av enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller mindre aktiebolag.

Copyright 2009 Vergo | info@vergo.se Spindelmedia webbyrå