Till förstasidanVåra tjänsterVilka är våra kunder?Om VergoKontakta oss

Marknadsplan Marknadsrådgivning Projektledning Riskkapital
Vergo - Utvecklar små företag


Vad kan du göra för att bli mer framgångsrik i affärerna?

En marknadsplan och målfokuserad projektledning
Som din externa marknadsresurs ger vi dig som småföretagare verktygen för att skapa affärer. Vanligast är att vi hjälper till att ta fram en marknadsplan - en slags vägvisare för dina marknadsaktiviteter de närmsta åren. Men eftersom själva genomförandet av de idéer som kommer fram i marknadsplanen är minst lika viktigt, erbjuder vi även handfast projektledning och hjälp vid dina marknadsprojekt. Efter avslutat projekt följs resultaten upp och jämförs mot målen i marknadsplanen. Vårt mål är att göra dig framgångsrik i affärer.
Läs mer om framtagning av marknadsplan
Läs mer om projektledning

Marknadsrådgivning
För dig som inte är i behov av någon ny marknadsplan i nuläget erbjuder vi professionell marknadsrådgivning.
Läs mer om marknadsrådgivning

Riskkapital
Har du den rätta entreprenörsandan samt en bra affärsidé och söker en investeringspartner? Vi investerar riskkapital i små företag och agerar som aktiv minoritetsägare.
Läs mer om våra tjänster inom riskfinansiering
Boka tid för gratis marknadsrådgivning!

Vergo - Utvecklar små företag Vergo är en oberoende marknadskonsult för affärsutveckling i Stockholm. Våra tjänster omfattar marknadsanalys, marknadsplan, marknadsrådgivning, affärsutveckling samt projektledning av marknadsaktiviteter och genomförande av konkret marknadsföring.
Vi agerar även affärsängel och erbjuder riskkapital, riskfinansiering för bolag i Stockholmsområdet. Våra kunder är entreprenörer, småföretagare och nyföretagare. Vi vänder oss till dig som ska starta eget eller redan har en egen firma i form av enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller mindre aktiebolag.

Copyright 2009 Vergo | info@vergo.se Spindelmedia webbyrå